95jaar Blazen&Blussen | 1 Oktober 2022

Het Nederlands Brandweerorkest (NBO) bestaat dit jaar 95 jaar en dat vieren wij, onder andere, met een bijzonder project.

In 95 jaar hebben wij als vereniging enorm veel meegemaakt, vanaf onze oprichting op 3 december 1926 als de Vereniging der Vrijwillige Brandweerharmonie Bilthoven (VVBB) tot aan onze huidige samenstelling als NBO. Aan de hand van archiefbeelden, zelfgemaakte filmbeelden  en diverse muziekstukken vertellen wij tijdens de concerten de rijke historie van onze vereniging, welke diep verweven is met die van de Biltse en Bilthovense Brandweer.

1 Oktober 2022 – 20:00uur vind de uitvoering (concert) van dit project plaats in H.F. Witte centrum in De Bilt.
Lees meer>>

Ben je een muzikant en vind je het leuk om mee te doen met dit project?
Bekijk de mogelijkheden om projectlid te worden.