De Biltsche Dorpsmuzikanten | 30 september 2023

In de voorstelling ‘De Biltsche Dorpsmuzikanten’ is het bekende sprookje ‘de Bremer stadsmuzikanten’ herschreven naar de Gemeente De Bilt. Met een eigentijdse weergave van de ezel, hond, kat en haan worden de kernen uitgelicht. Met een muzikale omlijsting van het Nederlands Brandweerorkest en toneel ondersteuning door toneelvereniging ‘Steeds Beter’ wordt een spetterend verhaal neergezet.  

De gemeente De Bilt kent vele mooie gebouwen en aangezichten. Prachtige elementen om mee te werken in een muzikale omlijsting van een modern sprookje. Door een samenwerking aan te gaan met de toneelvereniging wordt saamhorigheid op cultureel vlak versterkt. 

 Daarnaast willen we kinderen, jongeren maar ook volwassenen enthousiasmeren om muziek te maken. Samen muziek maken verbindt. Middels deze voorstelling willen we laten zien hoe leuk het is samen een voorstelling neer te zetten en hoeveel plezier we eraan beleven.  

 Zaterdag 30 september 2023
Centrumkerk – Bilthoven 10:00 – 10:45uur
De Groene Daan – Groenekan 13:30 – 14:15uur
De Vierstee – Maartensdijk 16:30 – 17:15uur 

Deze voorstellingen zijn mede mogelijk gemaakt door:

  • Profile van Weelden – Emmaplein 4, Bilthoven
  • Bilthovense kleding reparatie – De Kwinkelier 59, Bilthoven
  • Hair point – Oude Brandenburgerweg 13, Bilthoven
  • Bij M Fashion – Planetenbaan 15a, Bilthoven
  • Whisky- en Wijnhandel Verhaar – Planetenbaan 2a, Bilthoven
  • On-Route Wagenpark Facility – Weltevreden 2, De Bilt
  • Dhr. A.J. Rigter
  • Cornelie van Hessen