Uniforms in Concert 28 oktober

Gisteravond hebben we met ons harmonieorkest, het Luchtmachtmannenkoor en het Utrechts Politiemannenkoor weer een leuk en geslaagd concert gegeven. Dit keer in de OLV Kerk in Bilthoven. Ook dit keer hadden we ’s middags nog een generale repetitie om de puntjes op de i te zetten. Tijdens de diner pauze was het helaas buiten aan het regenen, dus genieten van het lekker zonnetje zat er helaas niet in, maar dat mocht de pret niet drukken. Rond kwart voor acht gingen we nog even stemmen en waren we klaar voor het concert. Dit keer hadden we allemaal ons uniform jasje aan in plaats van ons gilet, zodat ons uniform beter overeen kwam met die van de koren. Het programma was vrijwel gelijk aan het programma van het concert in Hoogland, maar door de akoestiek en de prachtige kerk is het toch een heel bijzonder en uniek concert geworden. Het was heel leuk om met de koren samen te werken en we kunnen terug kijken op twee geslaagde concerten.