Uniform in Concert 14 oktober

Zaterdag 14 oktober zijn we met ons harmonie orkest naar de Martinuskerk in Hoogland geweest. Samen met het Utrechts Politie Mannenkoor en het Luchtmacht Mannenkoor hebben we een concert gegeven met een heldhaftig tintje. ’s Middags rond 16:00 uur hadden we onze generale repetitie samen met de koren. Het was de eerste keer dat we gezamenlijk konden repeteren, dus dat was wel even spannend. Nadat de puntjes op de i waren gezet door de drie dirigenten, hebben we lekker met zijn allen gegeten en genoten van het lekkere zonnetje buiten.
Rond 19.15 uur liep langzaam de zaal vol en konden we ons gaan voorbereiden voor het concert. Om 20.00 uur begon dan het concert met een openingspraatje van de organisatie. Daarna galmden er tot ongeveer 22:00 uur verschillende muziekstukken door de kerk zoals Les Miserable, Oh what a beautiful morning, Exodus song, When I’m sixty-four en James Bond. Na een staande ovatie en een toegift waren we aan het eind gekomen van het concert. Het was een hele leuke en een unieke ervaring om met deze koren in de prachtige Martinuskerk te spelen.
Wil je dit concert ook meemaken? Op 28 oktober spelen we het concert nog een keer, maar dan in de Onze Lieve Vrouwekerk in Bilthoven.