Dutch Military Marches tijdens Taptoe Putten

Voor de derde keer dit jaar mochten we onze show “The Dutch Military Marches” uitvoeren en ditmaal was dit tijdens Taptoe Putten. Het was een avond met een lekker zonnetje, 3 volle tribunes en 5 orkesten met totaal verschillende shows. Nadat ESKA Bemmel hun show had opgevoerd was het aan ons om het taptoe-veld al spelend te betreden op ‘Mars van de 41 Lichte Brigade’. Voordat we het wisten was onze show alweer klaar. Als je zelf op het veld staat gaat de tijd toch altijd heel snel voorbij. Na onze show konden we gaan genieten van de andere korpsen die hun show opvoerden. Voor ons stond alleen de finale nog op het programma, waar we met alle muzikanten gezamenlijk nog een paar stukken mochten spelen. Het blijft toch altijd een machtig gevoel om met meer dan 150 muzikanten op het taptoe-veld te staan. Na afloop was er natuurlijk ook nog tijd voor gezelligheid en een drankje. Op naar de volgende show!

Mocht je onze show nog willen zien, dan heb je dit jaar nog maar één kans. Kom op 30 juni naar het pleinfeest in Westbroek. Om 21:00 uur staan wij op het veld van korfbalvereniging DOS klaar voor onze show.