Baritons zoeken versterking

Waarom bariton spelen bij de Brandweerharmonie?

In de eerste plaats omdat de brandweerharmonie het gezelligste orkest in Midden-Nederland is met een groot aantal jonge leden die gevarieerde muziek maken en deze in diverse vormen uitvoeren. Muziek voeren zij niet alleen uit in de klassieke vorm zoals concert, show en marsoptredens in harmonie-bezetting, maar ook middels projecten als life-muziek bij een film en stand-up repetities, in zowel harmonie als andere bezettingen.

In de tweede plaats is de bariton binnen dit orkest een veelzijdig instrument. Op het ene moment speelt zij uitdagende solo’s, op het andere moment is zij samen met de bas de motor waar het orkest op speelt.

Binnen het Brandweerharmonie zijn wij op zoek naar versterking op dit veelzijdige instrument. Een keer meespelen? Kom naar onze open repetitie of neem contact op met het contactformulier.