Kerstconcert Brandweerharmonie en WP vrouwenkoor

Op vrijdag 15 december 2017 gaven de Brandweerharmonie en het WP vrouwenkoor een kerstconcert in de O.L.V. kerk aan de Gregoriuslaan in Bilthoven.
De kerk was goed gevuld ondanks het regenachtige weer. Nadat de programmaboekjes waren uitgedeeld en iedereen een goed plekje had gevonden, vulde de kerk zich met kerstliederen waarbij flink meegezongen kon worden. Het WP vrouwenkoor nam het publiek mee naar verschillende werelddelen met hun kerstliederen. Van Spanje tot de Verenigde Staten en van Frankrijk tot Mexico kwamen de feestelijke kerstliederen langs.
Ook nam de Brandweerharmonie het publiek mee op een reis, maar dan door de tijd. Van muziek uit de middeleeuwen tot muziek uit populaire kerstfilms passeerden de revue. Ook bracht de harmonie twee stukken in ensemble vorm. Alle koperrblazers speelden het stuk Jingle Bells en de houtblazers speelden Dance of the Sugar Plum Fairy uit de Notenkraker Suite.
Nadat we met zijn allen We wish you a merry Christmas hadden gezongen en gespeeld, kon iedereen onder het genot van glühwein, koffie, thee of chocolademelk napraten. Veel mensen waren enthousiast over de mooie klanken van de Polar Express en de Notenkraker, maar ook El burrito de Belén en A la nanita nana van het WP vrouwenkoor vielen zeer in de smaak. Het was een geslaagd concert.