Landelijke Brandweer Muziekdag

Brandweer projectorkest

Musicerende (oud) brandweermensen zullen in het midden van het land samen met de Brandweerharmonie en haar vrienden een groot brandweer orkest vormen. In 1 dag worden een aantal muziekstukken ingestudeerd om ‘s avonds dit te laten horen in een concert. Iedereen die een blaasinstrument of slagwerk speelt kan meespelen. Ook zal er een aparte slagwerkgroep gevormd worden die afzonderlijke en gezamenlijk met het orkest stukken zal spelen. 

Muziekshow ‘Water en vuur’

Na het concert van het project orkest zal, om de dag af te sluiten, door de Brandweerharmonie de gevarieerde muziekshow ‘Water en Vuur’ opgevoerd worden. Muziek, theater en film zijn gecombineerd tot een totale muziekshow.

Informatie

Locatie: Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte. De Bilt Datum: 10 maart 2018 Tijd repetitie projectorkest: 11:00-18:30 uur Kosten projectorkest: €20.- incl. diner en 3 consumpties Tijd concert en muziekshow: 20:00-22:00 uur

Weer beginnen met spelen?

Heb je al een tijd niet meer gespeeld en lijkt het je toch leuk om op deze dag mee te spelen? Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om vanaf januari op de vrijdag avond de draad weer op te pakken in een speciaal opgezet inloop orkest

Aanmelden