Steun ons


 

Waarom?

Het Nederlands Brandweerorkest is amateurharmonievereniging. We vinden het geweldig om samen leuke muziek te maken en dit tijdens diverse uitvoeringen te laten horen. Om dit te voor elkaar te krijgen hebben we instrumenten, kleding, bladmuziek, repetitieruimte en een dirigent nodig. De jaarlijkse kosten lopen hierdoor behoorlijk op. Ieder lid draagt bij d.m.v. de contributie. De gemeente De Bilt geeft gelukkig nog steeds een jaarlijkse subsidie. Ook hebben we wat inkomsten door wat betaalde optredens die we verzorgen. 
We willen de gemeenschap ook graag laten genieten van onze muziek. Zo geven we o.a. kosteloos optredens op kerstochtend  bij diverse verzorgingshuizen.

De inkomsten van optredens worden door het NBO gebruikt voor dirigentkosten, instrumenten, bladmuziek en huur van de repetitieruimte.

 
Giften

Heb je genoten van een optreden van het Nederlands Brandweerorkest, ‘De Dickensband’ of ‘De Muziekpieten’?
Je kunt ons steunen door een éénmalige gift te storten op bankrekening NL45 RABO 0115 7338 25  ten name van Nederlands Brandweerorkest.

Met de onderstaande QR codes kan je in één keer een bedrag van 5, 10, of 25 euro overmaken.

Scan de code met de QR-code scanner of Tikkie app op je telefoon.
Klik op het plaatje om rechtstreeks te betalen.

Klik om rechtstreek te betalen

 
 
 
 
 
 
 
Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan het Nederlands Brandweerorkest, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar jouw sponsordoel.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je het Nederlands Brandweerorkest ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw sponsordoel. Voor jou een kleine moeite, voor jouw sponsordoel zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Bezoek de SponsorKlikspagina van het Nederlands Brandweerorkest
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4782&cn=nl&ln=nl

 

Vriend van het Brandweerorkest (Donateur)

Als vriend van ons heb je natuurlijk een streepje voor. Bij concerten of optredens waarbij entree wordt geheven krijg je korting. Ook worden dan als je je aanmeldt de beste plaatsen voor je gereserveerd. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de komende activiteiten van het Nederlands Brandweerorkest of onderdelen daarvan. 

Je kunt al vriend (donateur) worden vanaf € 10,- per jaar.
Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of aanmelden als vriend.