Sint en Piet bij jou aan huis? Wij zijn van alle markten thuis!

Het Nederlands brandweerorkest verzorgt op 1 en 5 december in De Bilt, Bilthoven, Den Dolder en Zeist uw sinterklaasfeest thuis! Sint komt samen met twee (of meer) muziekpieten bij u op bezoek. De pieten hebben instrumenten bij zich en spelen of zingen graag een liedje met de kinderen en strooien er goed op los. Sinterklaas deelt natuurlijk de cadeaus uit (in overleg). De Sint kan anekdotes vertellen over  de kinderen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Geef enkele momenten door die schikken, dan regelen wij de contacten met de Sint en zijn pieten.

Kosten:

Een bezoek van 15 minuten van sint en 2 pieten kost slechts €40. (incl. strooigoed).

Wilt u een half uur de sint en zijn pieten op bezoek? Dat kan ook zeker, voor €75,- zijn ze een half uur bij jullie thuis. Graag bij de opmerking aangeven als u een bezoek van een half uur wilt.

De inkomsten van dit optreden worden gebruikt voor het 'Nederlands Brandweerorkest' t.b.v. dirigentkosten, instrumenten en huur repetitieruimte.

Wilt u een optie plaatsen vul dan onderstaand formulier in.

Extra info:

  • Zowel 1 als 5 december is de Sint van 14:00 tot 20:00uur beschikbaar.
  • Moet de sint wat over de kinderen vertellen? Geef dit uiterlijk een week van tevoren aan
  • Wilt u dat er cadeaus worden uitgedeeld? Geef dit van te voren aan, en bij binnenkomst vertelt u waar de cadeaus staan. (cadeaus dienen ingepakt te zijn)
  • Betaling bij de chauffeur, die ook aanwezig is als contactpersoon


Wilt u dat er cadeaus worden uitgedeeld?
JaNee

Moet de sint wat over de kinderen vertellen?
JaNee

Hoe lang wilt u dat het bezoek duurt?
15 min30 min

Geef enkele momenten door die schikken, dan regelen wij de contacten met de Sint en zijn pieten en nemen nog contact met u op over de definitieve afspraken.

Data /Opmerkingen